5 Nisan 2010 Pazartesi

YAZAR TAKIMINDA ŞOK GELİŞMELER

***** TUNA KİREMİTÇİ'DEN ŞOK İDDİA: Kürt Açılımı dediler, takımdan kestiler.  AYRINTILAR  PEK YAKINDA…

 

**** HAYKO BIRAKTI MI, SALLADI MI: Hayko’nun mazeretsiz Afrika’dan dönmemesi yine tartışma yarattı. Çekimim var diye yine sahaya çıkmayan Hayko’ya ceza gelebilir. Hayko ise iddiaları reddediyor: “Hamburg’da bu takıma neler verdiğimi herkes gördü.” HAYKO’NUN HAMBURG FOTOLARI İÇİN LÜTFEN 18’DEN BÜYÜK OLDUĞUNUZU BEYAN EDİNİZ.

 

****HARUN DÜZ KOŞULARA BAŞLIYOR: Kulüp Doktoru Harun Tekin’i Bayern Münih’in doktoru Wohlfart’a gönderdi. Harun kaç hafta daha yok?  GELİŞMELERLE KARŞINIZDA OLUCAZ…

 

**** SAKATLIKLAR CAN SIKTI: Üst üste gelen sakatlıklardan sonra gözler fizyoterapist Turan Abi’de. Turan Abi iddiaları reddediyor: Özel hayatına dikkat etmeyen bana adalem çekiyor demesin. TOPLU MR RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ.

 

**** FLAŞ FLAŞ FLAŞ Maçtan önce fosur fosur sigara içen Emre’den savunma geldi: "Dudak tiryakisiyim. İçime çekmiyorum. İnanmayan Bolulu Faruk’a sorsun." EMRE'NİN AKCİĞER FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

**** KOMİSYON DOĞU'DAN YÜKSELİR: Son bir ayda takıma üç transfer getiren Doğu Yücel’in komisyon aldığından şüphe ediliyor. DOĞU'NUN HESAP DEFTERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

**** GALERİ: Serkan Öz’ün Almanya’ya giderken saçını tarayacağı iddiası kulislerde konuşuluyor. Serkan’ın yeni saç şekilleri için GALERİYE TIKLAYINIZ...

 

**** BEN GECELERİN KRALIYIM: Sakatım diyen Alpay Erdem, sahnelerden inmiyor. Alpay’ın yayınlanmamış çok özel görüntüleri  için "GET UP STAND UP, DONT GİVE UP THE FIGHT"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder